BKSZC Modell Divatiskolája

1133 Budapest, Vág u. 12-14. | +36-1-351-0514 | http://www.modelldivatiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Modell Divatiskolája, Iparművészeti, Ruha- és Bőripari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Iskolánkban jelenleg könnyűipari (ruha- és textilipari) és humán (iparművészeti) szakmacsoportban folyik az oktatás szakiskolai, szakközépiskolai és technikus szinten. Tanévenként 800-1000 tanuló végzi tanulmányait nálunk.

Két épületünk biztosítja az oktatás feltételeit. Az elméleti oktatás az iskola felújított főépületében folyik, a gyakorlati-szakmai képzés és a művészeti oktatás a legkorszerűbb körülmények között, 4 éve épült ötemeletes tanműhelyünkben, valamint különböző cégeknél és kisvállalkozóknál. A ruhaipari oktatáshoz és a művészeti képzéshez korszerű alap- és speciális gépekkel, eszközökkel és berendezésekkel felszerelt varró- és modellező műhelyek, textilműhely, rajz-, formázó- és tervező helyiségek, valamint a számítógépes tervezéshez szükséges informatika terem szolgálja a színvonalas szakmai oktatást, amelyet műszaki részleg egészít ki (csúcstechnológiát képviselő számítógépes-gyártáselőkészítő rendszer, méretes- és konfekció-szabászat).

A Budapesti Műszaki Egyetem és az Iparművészeti Egyetem Pedagógiai Tanszékeinek gyakorló iskolájaként részt veszünk a ruhaipari mérnöktanárok, műszaki oktatók valamint az iparművész tanárok képzésében.

 

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek