BMSZC Verebély László Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

1139 Budapest, Üteg u. 15. | +36-1-340-8132, +36-1-320-3032/Titkárság | http://www.verebelyszki.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Képzési rendszerünk igen sokrétű. Vannak az érettségi utáni szakképzésben részt vevők, erősáramú elektrotechnikus és szoftverfejlesztő OKJ szakmákban. Ezt alapozza meg az érettségire való felkészülés 4 éves szakasza. Valamint képezünk szakiskolásokat villanyszerelő és számítógép-szerelő szakmákban. Átlagos szakközépiskola vagyunk, az országos kompetencia mérés eredményei azt mutatják, hogy minden középfokú iskolát beszámítva közép mezőnyben helyezkedünk el. Ha csak a szakközépiskolákat vesszük alapul, akkor ettől jobb a kép, ha pedig csak a szakiskolásokat nézzük, akkor ők az élmezőnyben vannak.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-340-8132, +36-1-320-3032/Titkárság
Email:iskola@verebelyszki.hu
Honlap:http://www.verebelyszki.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek