Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat - Egyesített Óvoda

1134 Budapest, Angyalföldi út 1-3. | +36-1-340-2988 | http://ovoda.bp13.hu
Desktop

A XIII. kerület Egyesített Óvodáját 2007. július 1-jével 14 önálló intézmény és 2 tagintézmény összevonásával hozta létre Budapest Főváros XIII. kerület Önkormányzatának képviselő-testülete.

Az Egyesített Óvoda alapvető célkitűzéseit teljesíti: összehangolt, gazdaságos működéssel biztosítja a 18 tagintézmény jogszerű, költséghatékony és magas színvonalú működését. Intézményünkben a pedagógiai programunkon alapuló, a nevelési alapelvekben, értékrendben megegyező, ugyanakkor sokszínű, színvonalas pedagógiai gyakorlatot valósítunk meg.

Az Egyesített Óvoda 18 tagóvodájában a működési feltételek magas színvonalon biztosítottak. Az épületek felújítása, korszerűsítése, karbantartása, állagmegóvása folyamatos, tervszerű. Az önkormányzati beruházásoknak köszönhetően óvodáink a kötelező eszköz- és felszerelésjegyzékben előírt felszerelések megléte mellett, a mai kor követelményeinek megfelelő, esztétikus környezetben tudják biztosítani a mindenkori igények kielégítését. Intézményünk a XIII. kerületben élő óvodáskorú gyermekek óvodáztatását teljes körűen, évről évre folyamatosan biztosítja a jogszabályi előírásoknak megfelelően.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-340-2988
Email:egyesitettovoda@ovoda.bp13.hu
Honlap:http://ovoda.bp13.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek