Oszd meg másokkal!

Desktop

Tanári csapatunk - divatosan szólva - meglehetősen diverz. A szó lehető legpozitívabb értelmében. Van nálunk egykori nyelviskola alapító, tudományos doktor, családi napközi vezető, amerikai nyelvtanár, pszichológus, rendezvényszervező, drámapedagógus, zenész. Ma mind BPS tanárok vagyunk. Írtunk tanulmányokat, cikkeket, oktatási segédanyagokat gyakorlatilag minden oktatással kapcsolatos témában, megjártuk az összes létező formális és nem-formális oktatási színteret, aktívan részt vettünk a hazai civil életben, mint oktatási szakértők (is), és még hosszan sorolhatnánk. Persze mindezt sutba dobhatnánk, ha nem hinnénk egységesen abban, hogy az a tanulási folyamat, amibe szeptemberben belekezdtünk 40 gyerekkel és a szüleikkel nem szolgálná azt a célt, hogy a gyerekek 2040-ben boldogok legyenek.

A gyerekcsoportunk is szedett-vedett társaság. A szó lehető legpozitívabb értelmében, és legnagyobb szerencsénkre. Egyéniségek, kialakult és egyre határozottabban alakuló személyiséggel, érdeklődési körökkel, viselkedési mintázatokkal. Feladatunk nem az, hogy homogén masszává gyúrjuk őket, hanem hogy megszervezzük azt a fejlődési folyamatot, melynek során egyéni módon de a közösség erejével támogatva tudjuk a lehető legkedvezőbb lehetőségeket megadni számukra a kiteljesedéshez.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.