Budapest XIII. Kerületi Pannónia Német Nemzetiségi Kétnyelvű és Angol Nyelvet Oktató Általános Iskola

1133 Budapest, Tutaj u. 7-11. | +36-1-320-2290, +36-1-340-1313 | http://www.pannonia-altisk.bp13.hu
Desktop

Iskolánk fő profilja a német nemzetiségi osztály és az angol nyelvet emelt óraszámban tanuló osztály indítása. Iskolánk már hosszú évek óta vallja és gyakorolja az eltérő fejlesztési igényű tanulók többi osztályba integrált nevelésének-oktatásának fontosságát.

1998-ban nyitottuk meg harmadik számítástechnikai szaktantermünket multimédiás számítógépekkel és internethasználati lehetőséggel, jelenleg is három számítástechnika terem áll a tanulók rendelkezésére.

Gazdag választékot biztosítunk tanítványainknak tanulást segítő szakkörök, tanfolyamok szervezésével, szabadidős kulturális kínálatunkkal.

Iskolai sportkörünk (Tutaj Diák Sportegyesület) minden korosztály számára több lehetőséget kínál. Számos oklevél, érem bizonyítja, hogy tehetséges gyermekeink szakavatott kezekben fejlődnek a választott sportágakban mini bajnokokká.

Fontosnak tartjuk nevelő-oktató munkánkban az erdei iskolát. A szünidőre többféle nyári tábort is kínálunk tanulóinknak.

A XIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-320-2290, +36-1-340-1313
Email:pannonia13altisk@gmail.com
Honlap:http://www.pannonia-altisk.bp13.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.