Budapest XIII. Kerületi Számítástechnikai Általános Iskola

1138 Budapest, Gyöngyösi sétány 7. | +36-1-340-2556 | http://www.gyongyosisk.hu
Desktop

Iskolánk Innovatív Iskola 2001 óta. Részt vettünk a HEFOP Kompetencia alapú oktatás elindításában. Elsőként lettünk Minőségbiztosított Intézmény. A Comenius „ Iskolai Együttműködések” 3 projektben 7 éven át dolgoztunk. Akkreditált Kiváló Tehetségpont Iskola lettünk 2013-ban.

Emelt szintű oktatásként első osztálytól kezdve tanítunk informatikát és angolt. Az idegen nyelv oktatása délelőtti tanórán, angol nyelven folyik. Délután napközis időben a német nyelvvel ismerkednek a tanulók. Iskolánk profilja a szülők igényei alapján alakult ki. Az Európai Unióban a jövő felnőttjei több nyelvet kell beszéljenek. Munkájukhoz elengedhetetlenül szükség lesz a számítógépek alkalmazására. Erősségünk ez a két terület. Minden pedagógus rendelkezik alapfokú számítástechnikai ismeretekkel, digitális tananyagot használnak, minden nap aktív táblán tanítunk.

Iskolánk iránt nagy az érdeklődés, osztályaink átlaglétszáma magas. Minden évben eggyel több elsős osztály indul. Tanulóinkat szívesen fogadják a gimnáziumok és szakközépiskolák is. A sport, művészetek, társadalomtudomány területén éppúgy szép eredményeket tudunk elérni, mint a számítástechnika, angol és német versenyeken.

Legfontosabbnak tartjuk, hogy a tanár a diákkal szoros, jó kapcsolatot alakítson ki, hogy a nevelőtestület tagjai modern tanulásszervezési módszerekkel tanítsanak, munkájukban támaszkodjanak a szülők segítségére. Minden egyes diákot a maga személyiségével kell elfogadni, és önmagához képest kell fejleszteni. A gyerekeket „jól kell szeretni” úgy, hogy a nevelés folyamatában fejlődjenek, okosodjanak, hogy kellően, felkészülten lépjenek egy magasabb iskolai fokozatba, mikor elmennek tőlünk.

Egyre több olyan tanítványunk van, akinek a testvére is itt végzett, sőt a szülei is. Örülünk, hogy újra minket választanak ezek a családok. Reméljük, hogy jól érzik magukat nálunk a gyerekek. Tudnak itt tanulni, tudnak szórakozni, barátságokat találnak a Gyöngyösiben és sokan visszajönnek majd meglátogatni minket!

Az XIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.