Csupa Csoda Tagóvoda

1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 123-125. | +36-1-320-2422 | http://ovoda.bp13.hu, https://www.budapest13.hu
Desktop

Óvodánk programja a "Kudarc nélkül az Iskolában" a prevencióra, a korai fejlődés tudatos támogatására épül. Nevelési célunk a gyerekek életkor és egyéni sajátosságának figyelembe vételével:

  • Az egészséges, harmónikus személyiségfejlesztés a sikeres iskolai beilleszkedéshez szükséges testi, szociális, értelmi érettség kialakitása,
  • Az iskolai potenciális tanulási zavarok megelőzése.

 Céljainkat elsősorban a gyermekek mozgásán, játékán keresztül, ezek sajátos eszközeivel valósítjuk meg. Nevelőtestületünk sok éves szakmai tapasztalatát, kiváló szaktudását szaksegítők is támogatják: fejlesztőpedagógus, óraadó logopédus, pszichológus és utazó gyógypedagógus. Arra törekszünk, hogy óvodánk a megértés, az egymás iránti türelem, elfogadás, szeretet, biztonságot, vidámságot adó béke szigete maradjon, ahol a gyermekek napjuk nagy részét örömmel, boldogan, önfeledt játékokkal töltik. A gyerekek és a szülők elégedettségét mérlegelve, a gyermekek érdekeit szem előtt tartva alakítjuk életünket, melyhez az itt dolgozók hivatásszeretete, egymás értékeinek tisztelete párosul. 

XIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.