FTK Kölyök Akadémia

1136 Budapest, Balzac u. 37. fél. em. 3. | +36-1-330-3271 | http://www.ftkkolyokakademia.hu
Desktop

Tudás+Önbizalom=Siker

Központunk által kínált foglalkozások:

  • FasTrackEnglish: Játékos gyermek angol foglalkozás interaktív táblával 3 éves kortól. A foglalkozás kis létszámú csoportban történik (max. 6 fő) és diplomás nyelvtanár vezeti. Az interaktív tábla anyaga eredeti angol nyelven szól a gyerekekhez. Így a dalokat, feladatokat, utasításokat akcentus nélkül hallják. Hetente egyszer egy órás elfoglaltságot jelent. "Kezdő csomag" megvásárlása nélkül. :)
  • FasTracKids: Iskolára felkészítő foglalkozás interaktív táblával, 5-8 éves korú gyermekeknek, magyar nyelven. A gyermekek 12 téma körön keresztül vizsgálják a világot, miközben elsajátítják a kommunikáció, a kreativitás és a kritikai gondolkodás alapjait. A foglalkozások kis csoportban zajlanak. Az interaktív tábla feladatai játékos formában megismertetik a gyerekeket a 21. századi technológiával. Kísérletek, szerep játékok, sok-sok érdekes és kreatív  feladat megoldása közben, játékos formában sajátítják el a tanulás szeretetét. A foglalkozás hetente egyszer két órás elfoglaltságot jelent.
  • FasTrackTots: Játékos foglalkozás 3-5 éves korú gyermekeknek, interaktív táblával. A foglalkozás kis csoportban zajlik. Az adott anyaghoz kapcsolódó dalok, mondókák, versek tanulása és rengeteg vágás, színezés, ragasztás teszik érdekessé a gyerekek számára a programot. Az elkészült "műveket" minden alkalommal haza lehet vinni. A foglalkozás hetente egyszer egy órás elfoglaltságot jelent.

A fent említett programokon kívül diplomás fejlesztő pedagógusunk vállalja:

  • egyéni fejlesztés
  • egyéni felmérés
  • iskolaérettségi felmérés
  • játékos iskola-előkészítő foglalkozás

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek