Gyöngyszem Tagóvoda

1138 Budapest, Gyöngyösi sétány 5. | +36-1-239-4509 | http://ovoda.bp13.hu, https://www.budapest13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nagy, zöld területű, árnyas udvarunkon EU szabványos játszószerek, gumitéglás focipályák biztosítanak lehetőséget a gyermekek mozgásigényének kielégítésére. Világos, tágas csoportszobáinkban a hagyományos korcsoportok mellett vegyes életkorú csoportokat is szervezünk. Tevékenységközpontú Nevelési Programunk lényeg, hogy a gyermek minden tevékenysége révén tanul, élményein és tapasztalatin át ismerkedik a külvilággal. A tapasztalatszerzés útja a játékba integrált fejlesztés, ehhez sok helyszíni programot, kirándulást szervezünk, lehetőséget biztosítunk a játékos tapasztalatszerzésre. Kiemelt nevelési területeink: a játék, az anyanyelvi nevelés, az egészséges életmódra nevelés. E három terület átszövi a gyermekek óvodai életét. A játékot a tevékenységek sorában elsődleges, semmi mással nem helyettesíthető alaptevékenységnek tekintjük. 

XIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek