Hegedűs Géza Általános Iskola

1139 Budapest, Fiastyúk u. 47-49. | +36-1-320-9269 | http://www.hegedusgezaaltisk.bp13.hu
Desktop

Amit kínálunk:

Alsó tagozaton - A gyerekek képességfejlesztését tekintjük kiemelt feladatunknak, ezért helyezünk nagy hangsúlyt az oktatás mellett a művészeti készség (kézműves foglalkozások, furulya és tánctanítás, drámajátékok), logikus gondolkodás fejlesztésére (játékos matematikai és informatikai feladatok) és egészségnevelésre (a testnevelés széles skáláját biztosítjuk: játékos gyermektorna, úszás, vízi-sportok, jazz-balett, tenisz, télen sí-tábor, korcsolya, RSG, küzdősportok, foci, rendszeres túrázás).

Felső tagozaton - Az 5. évfolyamtól a mindennapos nyelvórák (a nyelvi tagozaton), és a matematika magasabb óraszámban, szinteltolással történő oktatása a gyerekek továbbtanulását segítik elő. A korrepetálások mellett szakkörök, sportok, továbbtanuláshoz előkészítő foglalkozások, versenyek, pályázatok és színes közösségi programok várják tanulóinkat.

Nyelvoktatás - Angol és német emeltszintű nyelvoktatás a 3. évfolyamtól. A felső tagozaton heti 5 órában tanulják az idegen nyelvet a tagozatosok. 6. évfolyamtól második idegennyelv tanulására van lehetőség. A nyelvoktatás hatékonysága érdekében csoportbontással, szakmailag képzett és stabil szaktanárokkal, nyáron szervezett nyelvi táborokkal, iskola időben ausztriai (német), angliai nyelvtanulási lehetősséggel (egy hetes nyelvoktatás kinti nyelvtanárokkal) biztosítjuk a korszerű nyelvoktatást. 8-osaink alapfokú nyelvvizsgát tehetnek le idegen nyelvből

A XIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek