Helen Doron English Nyelviskola - Nyugati tér

1132 Budapest, Nyugati tér 4. III. em. | +36-20-557-4464 | http://helendoron.hu
Desktop

Helen Doron English (HDE): az angol nyelvoktatás egyedülálló és hatékony módja gyermekeknek. A Helen Doron brit nyelvész, egyetemi tanár és három gyermekes édesanya által létrehozott átfogó angol nyelvoktatási rendszer világszerte több tucat országban működik sikeresen. Egymásra épülő angoltanfolyamainkkal úgy építjük fel gyermeked angoltudását, mint egy szilárd alapokkal rendelkező házikót.

A  módszer mintegy leutánozza az anyanyelv elsajátításának lépéseit, 4 fő pilléren nyugszik: 

  1. Az otthoni háttérhallgatás anyanyelvi angol hanganyaggal min. 2x naponta, ezáltal gyermeked mintegy „bemártódik” az angol anyanyelvi környezetbe, passzív tudást szerez. Ez nagyon fontos, mert ha kimarad, nem tud mit aktivizálni a Helen Doron angol foglalkozás! Nem számít, ha kezdetben nem érti gyermeked a hallottakat, csak tetszik neki a zene, a tanár néni kedvessége, fokozatosan azonban - ahogy az anyanyelvén is - egyre többet ért belőle és ezt nagyon élvezi!
  2. Rengeteg pozitív megerősítés a lelkes, képzett Helen Doron tanár által, hogy gyermeked tudja, jó irányban halad, erősödjön önbecsülése, helyesen beszéljen angolul és megszeresse az angolozást.
  3. Vidám, játékos, támogató környezetben angol dalok, angol mesék és egykorú társakkal való interakció a módszer lényeges eleme.
  4. Sikerre építünk, hiszen az életkornak megfelelő tananyag és a folyamatos sikerélmény biztosítja a motivációt az angoltanuláshoz gyermeked számára! Ilyen korban ez a szinte tudatalatti angoltanulás egyáltalán nem megterhelő, gyermeked játéknak érzi, pedig pár év alatt kiépül agyában az új nyelvi rendszer!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek