Hunyadi Mátyás Általános Iskola- Vizafogó Tagiskola

1138 Budapest, Vizafogó sétány 2. | +36-1-340-8322 | http://www.vizafogo.bp13.hu
Desktop

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola tagiskolája.

Iskolánk a Hunyadi Mátyás Általános Iskola tagiskolájaként, a 2007-ben bekövetkezett integrációnak köszönhetően jelentős átalakuláson ment keresztül.

Iskolánk eddigi profiljával is egészen különleges szerepet, helyet töltöttünk be kerületünk oktatási palettáján. Elsősorban az idegen nyelv, a számítástechnikai oktatásunk és logopédiai fejlesztésre javasolt tanulóink szakszerű fejlesztésében értünk el kiemelkedő eredményeket, miközben szinte minden más tantárgy területén meghaladják tanulóink az országos tanulmányi átlageredményeket.

Egyes tanulóink az országos versenyeken is az élvonalban szerepelnek. Az utóbbi években kiemelkedő sikereket értek el a gyermekek a magyar, rajz ill. művészettörténet és más tantárgyak területein, amely jó jelzése annak a megújulásnak és minőségre törekvésnek, amely iskolánk értékpreferenciáival is összhangban van.

Tagiskolánk azonban a megújulásban is megőrizte szép és értékes hagyományait, így megfelelő szilárd alapokra építve egészülhetett ki új pedagógiai és nevelési értékekkel az iskola pedagógiai programja.

Az iskola összevonását követően tehát nem kevesebbé, hanem még értékesebbé vált az iskola programja, oktatási kínálata, a gyermekek és szüleik örömére.

A törzsiskola 16 éve folytatott nagy sikerű és elismert művészeti képzése alapján, ill. annak gyökereiből táplálkozva ma már a Vizafogó iskolánkban is egyre jelentősebb művészeti képzést folytatnak művésztanáraink, a színjátszás, mozgás, ének-zene és vizuális művészetek területein. Az eddigi tapasztalatok alapján ez a képzés olyan új lehetőségeket nyit meg a gyermekek előtt, amely hosszú távon biztosíthatja az iskola művészeti, kulturális életének kiteljesítését, egy olyan kreatív, eredeti, alkotói gondolkodás elmélyítését, amelyben a személyiség teljes mélységében és terjedelmében fejlődhet.

A XIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-340-8322
Email:iskola@vizafogo.kik13.hu
Honlap:http://www.vizafogo.bp13.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek