Kodolányi János Egyetem - Budapesti Campus

1139 Budapest, Frangepán u. 50-56. | http://www.kodolanyi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A székesfehérvári központú Kodolányi János Főiskola 1997-ben nyitotta meg egy Andrássy úti épületben Budapesti Oktatási Központját, ahol eleinte csak levelező tagozatos hallgatók tanultak. A hallgatói létszám növekedésével egyre több épületben, több kerületben folyt oktatás, az épületek közötti nagy távolság azonban nehezítette a hallgatók mindennapjait. A probléma megoldására budapesti képzéseinket egy helyen, Angyalföldön, a Frangepán utcában koncentráltuk.

A négyemeletes épület zárt parkolóval rendelkezik és tömegközlekedéssel remekül megközelíthető. Fogyatékossággal élő hallgatóink igényeit is figyelembe véve az épület akadálymentes, rászoruló hallgatóink saját elektronikus kártyát kapnak a lift kezeléséhez. Az épületben a földszinten került kialakításra az Ügyfélszolgálat, ahol az egyablakos ügyintézésnek köszönhetően hallgatóink egy helyen intézhetik tanulmányi és adminisztrációs ügyeiket. A szintén a földszinten lévő könyvtárban megtalálható az összes olyan szakirodalom, ami az órákra és a vizsgákhoz való felkészüléshez szükséges. A Diáktanácsadó és Karrier Iroda munkatársai adnak tanácsot hallgatóinknak önéletrajzírás, szakmai önismeret, pályaválasztás témakörökben.

Budapesti kampuszunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minél színvonalasabb oktatási feltételeket tudjunk biztosítani, s hogy a hallgatói életnek is igényes környezetet teremtsünk. Ezért tágas könyvtár, újabb tantermek, valamint hallgatói klub is kialakításra került az elmúlt évek folyamán.

A Kodolányi János Főiskola 2018. augusztus 1-jétől Kodolányi János Egyetem néven folytatja tevékenységét.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.