Palánta Alapítványi Óvoda

1139 Budapest, Béke út 35/A. | +36-1-239-4603 | http://www.palantaovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

"Plánták ők az Úrnak házában, a mi Istenünknek tornácaiban virágzanak. Még a vén korban is gyümölcsöznek, kövérek és zöldellők lesznek, hogy hirdessék, hogy igazságos az Úr, az én kősziklám, és hogy nincsen hamisság benne!"
Zsoltárok 92,14-16

Ez az igevers “indította útjára” az Palánta Alapítványi Óvodát. A gyerekek kis palánták, akiknek az Úr házába kell kerülniük, ott növekedniük. Mindent meg kell kapniuk ahhoz, hogy gyümölcsöt teremhessenek, és hirdethessék az Urat.

Az óvodánk egy új épület, a Szabad Evangéliumi Gyülekezet imaházának első emeletét bérli. Három foglalkoztató szoba, öltöző, mosdó, konyhai rész, orvosi szoba - amelyet logopédiai fejlesztésre is használunk - és raktár szolgál ideális környezetként 3O gyermek nevelésére. Tágas udvarunkon játszóteret alakítottunk ki a mozgás, levegőzés biztosítására.

Két 15 fős vegyes életkorú csoporttal működik az óvodánk. Nevelési programunk megtekinthető. Megírásában a gyerekek szükségleteinek kielégítését, személyiségük kibontakoztatását, fejlesztésüket vettük alapul. Fontos az erkölcsi értékek átadása a Biblia alapján. Szeretnénk a tanulási zavarokat is megelőzni, felhasználva Porkolábné dr. Balogh Katalin: Kudarc nélkül az iskolában című munkáját és prevenciós programját.

Szeretnénk, hogy a gyerekek minél több élményhez, tapasztalathoz jussanak. Megismerjék a világot és saját magukat. Egészséges önértékelés, jó énkép, a különböző területek harmonikus fejlettsége jellemezze gyermekeinket, amikor iskolába kerülnek tőlünk. A mozgásuk és állóképességük fejlesztését szolgálja, hogy heti egyszer tornatermi testnevelésre, egyszer pedig fakultatív úszásoktatásra visszük a palántákat. Tavasszal, nyáron és ősszel hetente kirándulunk, és múzeumokat látogatunk. A nyári öt napos badacsonyi táborozásunk is sokéves hagyomány már.

Szeretnénk minél informálisabb, nyíltabb kapcsolatot kialakítani a szülőkkel, hogy igazán közösen tudjuk nevelni a palántákat. Negyedévente írásos jellemzést kapnak a szülők a gyermekeikről amely segít nyomon követni a fejlődésüket, megbeszélni fejlesztésüket.

Az intézmény napirendjét, heti és éves időbeosztását megtekintheti Az intézmény rendje menüpont alatt. A napirend természetesen változhat, rugalmasak vagyunk.

Kéthetente felkeresi óvodánkat gyermekorvosunk és védőnőnk. Óvodánk az állami normatív támogatásból, a szülők által befizetett óvodai díjból és adományokból gazdálkodik.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek