Pöttyös Tagóvoda

1131 Budapest, Jász u. 145. | +36-1-349-6117 | http://ovoda.bp13.hu, https://www.budapest13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a kerület egy dinamikusan fejlődő, ám forgalomtól távol eső helyén található. 2014 őszén vehettük birtokba a teljesen megújult négycsoportos óvoda épületet és udvarát, melyet már az európai normáknak megfelelően alakítottak ki. Az intézmény akadálymentesített, ezért kerekesszékkel vagy babakocsival érkezők is könnyen használhatják. Az épületben - nevéhez méltóan - a Pöttyös motívumok több helyen és formában visszaköszönnek. Csoportszobáink tágasak, világosak, ízlésesen berendezettek, melyekhez külön öltöző és mosdóhelyiség tartozik.  Kiszolgáló helyiségeink: nevelőtestületi-, torna-, fejlesztő-, logopédia-, orvosi szoba és elkülönítő, szülői fogadó, tálaló konyha. Eszközellátottságunk magas színvonalú, olyan új eszközöket használhatnak a gyermekek a mindennapi élet során, mely kreativitásukat, sokrétű fejlődésüket szolgálja. Udvarunk adottságai, játékeszközei a gyermekek mozgásigényének kielégítésére és többféle tevékenységének egyidejű szervezésére ad lehetőséget. Nagyobb része esztétikus, színes gumiburkolattal borított, mely észrevétlenül védi a gyermekek testi épségét. A nyári hűsölést kerti zuhanyzók, párakapu és árnyékoló vitorlák segítik.
 

XIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek