Speak! Nyelviskola

1134 Budapest, Klapka u. 11. | +36-1-255- 2222
Desktop

Hosszú évek óta küzdesz az angoltanulással, mégsem mersz megszólalni? Izzad a tenyered és görcsbe rándul a gyomrod, ha használnod kellene az angolt?Leszegett fejjel felgyorsítasz, ha a Deák téren közeledik egy külföldi turista térképpek a kezében? Sok módszert kipróbáltál, vagyonokat költöttél el, de még mindig nem tanultál meg angolul beszélni?  100% beszéd, 0% könyv: a módszer, ami segíthet.  Mikor lehet megoldás a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam?  

  • Ha képtelen vagy megszólalni angolul.
  • Ha a félelem csomót köt a nyelvedre, ha beszélned kellene.
  • Ha nem akarsz többé pénzt kidobálni az ablakon hatástalan magánórákra, vagy egy hagyományos angol nyelvtanfolyam kurzusára.
  • Ha szerinted attól jó egy angol tanfolyam, ha életszerű helyzetekre és gyakran előforduló szituációkra készít fel.
  • Ha szeretnél jó hangulatban, egy egymást támogató csapattal, csoportos angol nyelvtanfolyam keretein belül tanulni.
  • Ha úgy érzed, hogy túl sok volt az elmélet és kevés az azonnal használható gyakorlatias tudás.
  • Ha ki szeretnéd nyitni a szemedet és a füledet a világra, és jobban szeretnéd érteni a kedvenc angol nyelvű sorozatodat, vagy előadódat.
  • Ha úgy érzed, hogy eljött az idő, hogy dolgozz a jövődön és komolyan veszed a karrieredet.
  • Ha szerinted a papírnál fontosabb az, hogy éles helyzetben is használni tudd az angolodat.

 A regisztrációt követő ingyenes és lézerpontos szintfelmérőtől kezdve egészen az angol nyelvtanfolyam végéig azon dolgozunk, hogy egyre magabiztosabban, egyre bátrabban, egyre felszabadultabban tudj kommunikálni angolul. 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött olyan oktatási programot dolgoztunk ki, ami ötvözi a csoportos nyelvtanfolyam és a beszédközpontú angol oktatás előnyeit.   A 100% beszéd, 0% könyv nem egy jól hangzó marketingüzenet, vagy szlogen: ez a beszédközpontú angol oktatás szíve és motorja. Mi nem hiszünk abban, hogy könyvből, vagy tesztekből meg lehet tanulni angolul kommunikálni. A kommunikáció alapja a beszéd, a beszédhez pedig legalább két ember kell. Ezért fontos, hogy az angol tanfolyam ne csak beszédközpontú, hanem csoportos is legyen. A társak ráadásul nem csak a kommunikációs készségeidet fejlesztik, hanem motiválnak is és segítenek átlendülni a holtpontokon.   A Speak! angol nyelviskola nem csak beszél a beszédközpontúságról: az angol nyelvtanfolyam során folyamatosan, megállás nélkül, állandóan, megszakítás nélkül beszélünk és beszélünk és beszélünk. És mindezt azért, hogy a legváratlanabb éles helyzetben se fagyj le, hiszen beszédközpontú angol nyelvtanfolyam célja, hogy ne az utcán szembesülj váratlan helyzetekkel, hanem az angol tanfolyam időszaka alatt.  Nem a levegőbe beszélünk: 90% fölötti tanulói elégedettség és több száz nyilvános, a honlapunkon is olvasható diákvisszajelzés igazolja, hogy a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam nem csak felejthetetlen élményt nyújt, de működik is.  

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 19.00
Kedd10.00 – 19.00
Szerda10.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 19.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A Klapka utcában és a környező utcákban van lehetőség parkolni. A zóna 8:30 és 18:00 között parkolódíj köteles ( 265 Ft/óra).
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Virág Cintia
Telefon:+36-1-255- 2222
Email:speakman@speaknyelviskola.hu
Facebook:http://www.speaknyelviskola.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek