Studio Italia - Olasz Nyelviskola

1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 2/(a Westend Váci úti bejáratánál) | +36-1-319-9039 | http://www.studioitalia.hu, http://olasznyelviskola.studioitalia.hu, http://www.olasz-fozoiskola.hu
Desktop

1990 óta az olasz nyelvoktatásra szakosodott nyelviskola.

Miért érdemes a Studio Italia Olasz Nyelviskolát választanom?

  • A legtöbb olasz nyelvtanfolyam itt indul, mivel az olasz nyelv oktatására specializálódott nyelviskola. A Studio Italia Olasz Nyelviskolában az olasz az egyetlen, vagyis a legfontosabb nyelv.
  • Homogén tudásszintű csoportok, a 16 általános szintnek köszönhetően, gyorsabb haladás esetén akár a tanfolyam ideje alatt is lehetőség van előrelépni egy szinttel. Más nyelviskolákban az olasz csak egy kis nyelvnek számít, max. egy-egy tanfolyamot tudnak indítani, gyakran a csoporton belüli résztvevők tudásszintje között jelentős a különbség, mely gátja a haladásnak.
  • Egyedi kommunikatív szemléletű nyelvoktatási módszer, mely már az abszolút kezdő szintű tanfolyam elvégzése után képessé tesz olasz anyanyelvűekkel való minimális kommunikációra.
  • Szórakoztató órák: nem csak a nyelv, hanem hétköznapi olasz kultúra, és az emberek megismerése is lehetőség van.

Felnőttképzési eng.szám: E-000417/2014

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek