Varázskarika Tagóvoda

1138 Budapest, Karikás Frigyes u. 12. | +36-1-349-8086 | http://ovoda.bp13.hu, https://www.budapest13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk viszonylag csendes, a Váci úti forgalomtól elzárt területen, a Dagály utcai könyvtár mögötti részen helyezkedik el. Az épület udvarát fák, bokrok teszik kellemes levegőjűvé még a legtikkasztóbb nyári forróságban is, ahol különféle fajátékok ösztönzik mozgásra, ügyeskedésre gyermekeinket. Ez a környezet kiváló lehetőséget teremt a természeti környezet megfigyelésére, megismerésére, a környezet védelmére és szeretetére nevelésben is. Rendjének fenntartásában, a növények, állatok védelmében nemcsak kertészünk, hanem az idejáró gyermekek és szüleik is részt vesznek az itt dolgozókkal együtt. Virágokat ültetünk, öntözünk, faleveleket gereblyézünk, télen madarakat etetünk. A 10 csoportban 245 kisgyermek óvodai nevelését, fejlesztését látjuk el. A csoportok férőhelye 23-25-28 fő, 5 osztott és 5 osztatlan életkorú csoport működik.A földszinten található tornaszobánk, itt található a fejlesztőpedagógus szobája is, a logopédia az emeleti részen kapott helyet. Intézményünkben heti 3 alkalommal utazó gyógypedagógus is segít a rászoruló gyermekek felzárkóztatásában. 

XIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek