Varázskarika Tagóvoda

1138 Budapest, Karikás Frigyes u. 12. | +36-1-349-8086 | http://ovoda.bp13.hu, https://www.budapest13.hu
Desktop

Óvodánk viszonylag csendes, a Váci úti forgalomtól elzárt területen, a Dagály utcai könyvtár mögötti részen helyezkedik el. Az épület udvarát fák, bokrok teszik kellemes levegőjűvé még a legtikkasztóbb nyári forróságban is, ahol különféle fajátékok ösztönzik mozgásra, ügyeskedésre gyermekeinket. Ez a környezet kiváló lehetőséget teremt a természeti környezet megfigyelésére, megismerésére, a környezet védelmére és szeretetére nevelésben is. Rendjének fenntartásában, a növények, állatok védelmében nemcsak kertészünk, hanem az idejáró gyermekek és szüleik is részt vesznek az itt dolgozókkal együtt. Virágokat ültetünk, öntözünk, faleveleket gereblyézünk, télen madarakat etetünk. A 10 csoportban 245 kisgyermek óvodai nevelését, fejlesztését látjuk el. A csoportok férőhelye 23-25-28 fő, 5 osztott és 5 osztatlan életkorú csoport működik.A földszinten található tornaszobánk, itt található a fejlesztőpedagógus szobája is, a logopédia az emeleti részen kapott helyet. Intézményünkben heti 3 alkalommal utazó gyógypedagógus is segít a rászoruló gyermekek felzárkóztatásában. 

XIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek