Vizafogó Tagóvoda

1138 Budapest, Vizafogó sétány 4. | +36-1-359-2831 | http://ovoda.bp13.hu, https://www.budapest13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a XIII. kerület egyik legszebb részén, a Duna közelében, forgalomtól távol, a Vizafogó lakótelepen helyezkedik el az általános iskola és a bölcsőde szomszédságában.

Kiemelt feladatunknak tekintjük:

  • az érzelmi biztonság és az alapvető gyermeki szükségletek kielégítését,
  • az egészséges életmód kialakítását,
  • az egyénre „szabott" nevelési, fejlesztési módszerek megválasztását, alkalmazását,
  • a gyermekvédelmet.

Nagy hangsúlyt fektetünk a zökkenőmentes beszoktatásra és mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk járó gyermekek jól érezzék magukat.

A kiemelt feladatok a gyermekek mindennapi tevékenységét áthatják, segítik szociális kapcsolataik alakulását és az eredményes iskolakezdést is. A játékot komplex tevékenység forrásnak tekintjük, melyet tudatosan használunk fel a nevelés folyamatában célunk eléréséhez. A tanulási folyamatot játékba ágyazottan, játékos keretek között szervezzük meg. A képességfejlesztést segíti a rendelkezésünkre álló interaktív tábla, mozgáskotta, okos-kocka is, mint új fejlesztő eszközök, módszerek.

XIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek