Radnóti Miklós utcai Tanuszoda

1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 35. | +36-20-770-3082, +36-1-320-0966 | http://uszasoktatasbudapest.com, https://www.kozszolgaltato.bp13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Svájci tapasztalat alapján olyan technikával oktatom az úszást, amely már egy tíz órás úszótanfolyam után is látványos eredményt mutat a úszástudás tekintetében, legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról.

Az úszás oktatásának célja kettős. Az egyik: a tanulás folyamatában egy olyan mozgás elsajátítása, amely nélkülözhetetlen az ember számára. Mai világunkban elképzelhetetlen, hogy valaki ne tudjon úszni. Amikor például a családok víz mellé mennek üdülni, akkor az úszni tudás életet menthet. Napjainkban ugyanis az úszás a modern ember legfontosabb túlélési képessége: az egyedüli, melyre civilizált világunkban még szüksége lehet. A másik: egy olyan kivételes környezetben történő mozgásról van szó, amelyben speciálisan hat a gravitáció, így az úszás segítségével sérülésmentesen mozgatható az összes izomcsoport. Tehát az úszástanulás az óvodásnak a mozgás koordináció fejlesztésében, az iskolásnak keringés és vitál kapacitás kialakulásában, az idős korúaknak az ízületi bántalmak és gerincmeszesedés ellen javallott. Természetesen az úszás oktatás keretében kondicionáló úszásra is van lehetőség, amelyben a négy úszásnem elsajátításával foglalkozunk. Ebben az esetben ez kifejezetten asztmásoknak javasolt.

Mindenkit szeretettel várunk!

Az úszásoktatás helyszíne a Herman Ottó Általános Iskola udvarában lévő tanuszoda.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Garádi András úszásoktató: 20-770-30-82, XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.
Telefon:+36-20-770-3082, +36-1-320-0966
Email:garadiandras@citromail.hu, kozszolgaltato@kozszolgaltato.bp13.hu
Honlap:http://uszasoktatasbudapest.com, https://www.kozszolgaltato.bp13.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek