Alig Kuckó Asztrológiai Stúdió

1133 Budapest, Alig u. 8. fszt. | +36-30-989-7472

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Alig Kuckóban elsősorban asztrológiai alapismeretekkel ismerkedhetsz meg, amelyek segítséget adnak az önismeret útján, lehetővé teszik saját magad és családtagjaid, barátaid életútjának egyengetését az égi energiák ismeretében, de stabil alapot adnak ahhoz is, hogy megismerve a különböző asztrológiai irányzatokat, kiválaszthasd azt az asztrológiai iskolát, ahol el tudod mélyíteni ismereteidet, hogy profi asztrológussá válhass.

Megismerkedhetsz az íriszelemzés alapjaival is, amely kiváló kiegészítő módszer minden természetgyógyászattal foglalkozó számára.

Megtanulhatod az asztrológia alapjait játékos formában az AsztroJátszMa önismereti-asztrológiai társasjátékkal.

Az Alig Kuckóban minden buddhista elkötelezettségű érdeklődő, továbbá minden nyugdíjas és nem aktív kereső személy 50 % kedvezménnyel veheti igénybe a szolgáltatásokat!

Nyitvatartás:

előzetes egyeztetés szerint

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Bölcs Ágnes
Telefon:+36-30-989-7472
Email:aligkucko@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/aligkucko
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek