Bertalanfi Ágnes kozmetikus

1131 Budapest, Tomori u. u. 27/a. | +36-30-450-6243 | http://agi-kozmetika.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Bertalanfi Ágnes vagyok. 14 éve dolgozom kozmetikusként és ezzel nagy álmom vált valóra.

Kamaszként a saját tapasztalatomból tanultam meg, hogy bizony nem mindegy ki és hogyan nyúl az arcomhoz, és amikor megtaláltam azt a szakembert, bizalommal mentem hozzá, és én is ilyen szakemberré akartam válni.

Megtanultam, hogy nem elég pusztán a vendég által kért szolgáltatást elvégeznem, hanem egy kozmetika keretein belül más dolgokról is szó van, bizalomról, intimitásról, tanácsokról az élet minden területén, információcseréről és még sorolhatnám.

Célom, hogy a hozzám járó vendégeim teljesen megelégedve, megszépülve, feltöltődve távozzanak, hogy kozmetikám a nálam elérhető szolgáltatások magas színvonalát adja, s mindemellett a mai rohanó világban nyugalmat és harmóniát adjon.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bertalanfi Ágnes
Telefon:+36-30-450-6243
Email:bertalanfi.agnes@freemail.hu
Honlap:http://agi-kozmetika.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/bertalanfi.agnes?fref=ts
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek