ClearCom Fordítóiroda

1133 Budapest, Pannónia u. 85. | +36-30-401-2395 | http://www.clearcommunication.hu
Desktop

Fordítás - szöveggondozás - kommunikáció

Clear Communication Kft.

Nekünk egyik nyelv sem idegen!

Ön mit vár egy fordítótól? Legyen gyors, alapos, megfizethető, rugalmas? A tolmács pedig kedves és szinte észrevétlen? Mi pontosan velük dolgozunk.

Ezeket az elveket szem előtt tartva szeretnénk az Ön igényeinek leginkább megfelelő, egyszerű és hatékony megoldást nyújtani az idegen nyelvű kommunikáció írásbeli (fordítás) vagy szóbeli (tolmácsolás) formájában. Természetesen a fordításhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokban is számíthat ránk (céges iratok hitelesítése, lektorálás, korrektúra, szerkesztés)

Kiemelt nyelvek az angol, német és holland, a kiemelt szakterületek közé pedig a műszaki, informatikai, telekommunikációs, orvosi és gyógyszerészeti, jogi terület, valamint a marketing, szállodaipar és turizmus tartozik. Fordítói adatbázisunknak köszönhetően azonban a legtöbb európai nyelvről, illetve nyelvre is vállalunk szakfordítást, szaknyelvi ellenőrzést, adott esetben tolmácsolást. Legfontosabb célunk az, hogy elégedett megrendelőink legközelebb is minket válasszanak, ezért alapvető fontosságú, hogy pontosan, gyorsan és az elvárásoknak megfelelően végezzük el a ránk bízott feladatot.

A mai világban egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy ne működtessen honlapot. Egy kattintásnyira vagyunk potenciális ügyfeleinktől, vevőinktől – de vajon mennyire bizalomgerjesztő, ha már a nyitólapunkon elírások, rossz elválasztás vagy ne adj' isten helyesírási hiba fogadja a látogatót?
„Webdoktor” programunk keretében vállaljuk honlapok nyelvi ellenőrzését, stílusbeli javítását - ha Önnek is fontos a nyelvi igényesség.

„Nyelvdoktor” programunkkal elsősorban a felsőoktatásban tanulóknak szeretnénk segítséget nyújtani szakdolgozatok, nagyobb terjedelmű beadandó dolgozatok nyelvi, nyelvhelyességi vagy akár stilisztikai javításával; a szerkesztés során a jellemzően irodalmi műfajú írásokat vagy szakmai anyagokat még gördülékenyebbé, olvasmányosabbá tesszük úgy, hogy a szerzők, fordítók eredeti stílusát megtartjuk.

PR: a jó hírnév – a minőségi termék vagy szolgáltatás mellett – nagyrészt a kommunikáción múlik: mit „üzenünk” vállalkozásunkról a világnak.
Ebben tudunk egyszerű és használható tanácsokkal, de akár komplex stratégia kidolgozásával is a segítségére lenni.

Az ajánlatkéréseket, érdeklődő leveleket, megrendeléseket az office@clearcommuncation.hu, vagy a fordit@clearc.hu címen várjuk!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.