Családi Asztrológia

1134 Budapest, Lehel u. 14. fél. em. 2-3. | +36-30-961-1735

Oszd meg másokkal!

Desktop

Családi kihívások esetén az asztrológia nagy segítséget nyújthat nekünk abban, hogy a rejtett, a mélyben fekvő, megoldatlan feszültségeket a felszínre hozzuk, és tudatosítsuk. A tudatosítás azt jelenti, hogy láthatóvá tesszük, mert ha látható lesz egy feszültség, akkor már könnyebb a megoldást is megtalálni.

Az asztrológia segít megérteni a bennünk lévő folyamatokat, úgy hogy a születési képlet (radix) alapján egy diagnózist készítünk. Ez nagyon hasznos, például bármilyen terápiás folyamat előtt, mert segít megtalálni azt a módszert, amivel leghatékonyabban tudok dolgozni, legyen ez egyéni vagy csoport terápia, családterápia, családállítás, pszichodráma. Az asztrológia nem terápia, és nem helyettesíti a terápiát, az önálló gyakorlást. Viszont sokat segíthet egy terápia előtt, utána érdemes saját utat választani, utóbbi megtalálásban is szívesen segítek.      

A radix elemzéshez 2 találkozóra lesz szükségünk. Az első találkozó azért kell, hogy pontosítsam a születési időt. Az asztrológiában a születési időpontot használom fel a képlet elkészítéséhez. Ilyenkor olyan célzott kérdéseket teszek fel, amivel jobban megismerem az eddigi fontosabb életeseményeket.

A beszélgetés alatt végig fókuszálok a kérdésekre is. Ennek az ideje másfél óra.

A két találkozó között feldolgozom az információt és pontosítom a születési időt. És felkészülök a kérdésekre.

A második találkozáskor átbeszéljük a kérdéseket, és reméljük a választ is megtaláljuk. Ennek az ideje szintén másfél óra.

Asztrológuskánt a következő területekre specializálódtam:

Minden kérdés, ami a családot és benne rejlő kihívásokat érinti. Szülő – gyerek kapcsolat, gyerekvállalás, házasság, nagyszülők, testvérek, születés és halál. Hogyan tudom megérteni a kapcsolatimat, hogy leszek képes változni bennük?

Párkapcsolati dinamikák. Milyen társ passzol hozzám? Miért választottuk egymást? Hogyan leszünk képesek együtt maradni, vagy békében elengedni egymást?

Általános személyiségrajz. Hol vannak az erősségeim, hol kell magamon még dolgozni? Hogyan tudnék kiteljesedni? Milyen típusú munka passzol nekem? Hol tudnék kiteljesedni? Életkorral járó válságok, hogyan kezeljem őket?  

Mi ebben az életben az életfeladatom?

A hozzájárulás, amit ilyenkor kérek ülésenként 8000 HUF, így összesen a két alkalom 16 000 HUF lesz.

Magam is családrendszer terapeutának tanulok, és hallgató vagyok a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés képzésén, családállítás, pszichodráma, asztrológia és a ji king a területem.

Telefon: 0630/9611735

Írjon bátran a kapcsolodom@gmail.com-ra

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Erdős Balázs
Telefon:+36-30-961-1735
Email:kapcsolodom@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek