Csőmester-M Kft. - dugulás-elhárítás

1134 Budapest, Csángó u. 9. fszt. 9. | +36-1-239-1920, +36-30-463-8525, +36-30-373-6427 | http://dugulaselharitas.com
Desktop

Duguláselhárító gyorsszolgálatunk megbízható, pontos és precíz mindenféle dugulás elhárításában.

A dugulás bejelentésétől számítva duguláselhárítónk két órán belül megjelenik, és azonnal megkezdi a dugulás elhárítását.

Tudjuk, hogy a dugulás megkeserítheti az életét, az azonnali dugulás-elhárítással időt és költségeket takarít meg! Nem

várakoztatjuk Önt másnapig, amíg a dugulás más káros következményeivel is számolni kell! Az azonnali dugulás-elhárítás érdekében megfelelő szerszám, duguláselhárító gép áll rendelkezésünkre, melyet duguláselhárító szervizautónkban minden alkalommal a dugulás helyszínére szállítunk. Tudjuk, hogy a szakszerű dugulás-elhárítás egyik fontos tényezője a jól működő eszköz és duguláselhárító géppark. Nem fordulhat elő, hogy duguláselhárító eszközeink felmondják a szolgálatot dugulás-elhárítás közben, hiszen a munkavégzéshez szükséges duguláselhárító szerszámainkat és gépeinket folyamatosan karbantartjuk.

Az Ön idejét kíméljük meg azzal, hogy vigyázunk otthona tisztaságára, a dugulás elhárítását követően nem hagyjuk magára a váratlan esemény következményeivel. Eltávolítjuk a dugulás, illetve a dugulás-elhárítás közben keletkezett szennyeződéseket, megtisztítjuk és fertőtlenítjük a szennyvízzel elöntött területet, kitakarítjuk a dugulás környezetét.

Nem árulunk zsákbamacskát, természetesen nem minden dugulásból adódó probléma szüntethető meg azonnal, és véglegesen, hiszen a dugulás oka magának a dugulásnak az elhárításával nem szűnik meg. Arra törekszünk, hogy a dugulást és a dugulás okát is azonnal megszüntessük, de szükség lehet a dugulás-elhárítást követően további munkavégzésre. Duguláselhárítónk javaslatot tesz arra is, hogy mit tegyen Ön a további dugulás elkerülése érdekében.

Ne feledje, duguláselhárító gyorsszolgálatos munkatársunk, mint a tűzoltók mindig készenlétben áll, nemcsak napközben, hanem a nap huszonnégy órájában, hétvégén és ünnepnapokon is. Akkor is számíthat duguláselhárítónk szolgálatára, ha a dugulás mellett más gondok, csöpögős csapok, szifonok, wc-tartályok keserítik meg életét! Duguláselhárító gyorsszolgálatunk ebben is segít!

Nyitvatartás:

Hétfő00.00 – 24.00
Kedd00.00 – 24.00
Szerda00.00 – 24.00
Csütörtök00.00 – 24.00
Péntek00.00 – 24.00
Szombat00.00 – 24.00
Vasárnap00.00 – 24.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-239-1920, +36-30-463-8525, +36-30-373-6427
Email:info@dugulaselharitas.com
Honlap:http://dugulaselharitas.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek