Ingatlanklikk Kft. - Tesco Extra, Váci út

1138 Budapest, Gács u. 3. | +36-30-791-1617 | http://ingatlanklikk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az ingatlan értékesítés szakma, mely jelenleg különös szakértelmet kíván. Korrekt és szakszerű szolgáltatásunkkal, országos és külföldet is behálózó rendszerünknek köszönhetően a legjobban és leggyorsabban segítjük ingatlana eladásában. Több évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk ingatlanközvetítés területén.

Hatékonyságunk biztos kulcsai mellett egyedi szolgáltatásaink biztosítják az eredményességet. A Tesco területén a hét minden napján több ezer vásárlót megállítva promotáljuk eladásra szánt ingatlanát a standunkon feltűnően elhelyezett kijelzőinken. Profi megjelenítési módszerünknek köszönhetően a vevőt azonnal elrepítjük képernyőn keresztül, virtuálisan is az Ön otthonába, - 3D websétával felgyorsítjuk az ingatlan értékesítését, de a 3D linkjének címével azonnal ajánlani tudjuk befektetőinknek, kereső ügyfeleink számára, megkímélve Önt, csak potenciális vásárló érkezik. Exkluzív szolgáltatásunk lehetővé teszi nem csak hazai, hanem külföldi portálokon is meghirdetni, hitelesen bemutatni ingatlanát, ezzel növelve esélyeit az eladás területén. Angol és német nyelvterületen meghirdetjük, eladásig képviseljük is Önt. Hasznos információk, eladói tippek, ingatlanára testreszabott megoldást kínálunk.

Alacsony sikerdíjért dolgozunk, eladóknak a vételárnak csak 2,5-3%-a+áfa, bérbeadás esetén egy havi bérleti díj.

Ingatlanbérlő és vevőjelöltjeink részére a teljes szolgáltatási paletta ingyenes, fontos az alkupozíció ismerete - menedzseljük az áralkut.

Teljeskörű lebonyolításban segítünk igényei szerint, energia tanúsítvány, értékbecslés, jogi képviselet – ügyvédi ügyintézés, hitelügyintézés, lakberendezés, szakipari munkák…

Megbízásaink részét képezik az elégedett ügyfelektől kapottak, akik a sikeres értékesítés/vásárlás után örömmel ajánlanak ismeretségi körükben. Tegyen próbára bennünket, vegye fel a kapcsolatot velünk, személyesen várjuk a Váci úti Tesco áruház üzletsorán az Ingatlanklikk standján. Eladni vagy kiadni szeretné ingatlanát (családi ház, lakás, ipari-, kereskedelmi terület, építési telek, apartman, nyaraló…) azonnal fel tudjuk ajánlani (szerződés megkötése után) befektetőinknek, kereső ügyfeleink részére. Megtisztelő bizalmát előre is köszönjük!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 20.00
Kedd09.00 – 20.00
Szerda09.00 – 20.00
Csütörtök09.00 – 20.00
Péntek09.00 – 20.00
Szombat09.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Az első 3 óra ingyenes, utána minden megkezdett óra 500 Ft-ba kerül.
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Nagyné Eta
Telefon:+36-30-791-1617
Email:ingatlan@ingatlanklikk.hu
Honlap:http://ingatlanklikk.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.