iTolmács Fordítóiroda

1136 Budapest, Tátra u. 28. fszt. 4. | +36-1-239-8910, +36-20-933-4746 | http://www.itolmacs.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az iTolmács fordító- és tolmácsiroda 1998-óta van jelen a magyar és nemzetközi piacon. Indulásunk óta minden évben sikerült jelentősen növelnünk elégedett partnereink számát, és ma már szinte nincs olyan iparág, ahol partnereinken keresztül ne lennénk jelen; legyen az gyógyszergyártás, építőipar, informatika, könyvkiadás, autógyártás, vendéglátás, turisztika, stb.

Időközben kinőttük szolnoki bázisunkat, és 2003-ban megnyitottuk budapesti irodánkat is a XIII. kerületi Tátra utcában. Fordítói és tolmács gárdánk (így a tudásbázisunk is) minden hónapban növekszik, jelenleg több mint 2500 bedolgozó munkatársunk van, elégedett partnereink száma pedig hamarosan átlépi a 20 ezret! Ez a hatalmas háttér nagy biztonságot ad nekünk, és ugyanígy a megrendelőinknek is, hiszen nincs olyan témájú szakszöveg, melyben ne lenne jártas valamelyik munkatársunk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Fortax Kft.
Telefon:+36-1-239-8910, +36-20-933-4746
Email:info@itolmacs.hu
Honlap:http://www.itolmacs.hu
Facebook:https://www.facebook.com/itolmacs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek