Desktop

SEGÍTEK RÁTALÁLNI SAJÁT UTADRA!

Ha úgy érzed, nem tudod, ki is vagy valójában, nem találod a helyedet a világban, nem vagy boldog, nem működnek a kapcsolataid, elkerülnek a sikerélmények, kezdd el a változást tehát önmagad megismerésével! Amennyiben ezt sikerül elérned, belső békére és biztonságérzetre lelhetsz, tisztába kerülsz képességeiddel és lehetőségeiddel, növelni tudod önbizalmadat, így kézben tarthatod életed irányítását. Félelmeid levetkőzősével, önbizalmad erősödésével, lelki egyensúlyod helyreállásával, növekedni fog tetterőd, képes leszel új célok kitűzésére, és határozott lépéseket tenni azok elérésére.

Gyere el hozzám és segítek megtalálni a neked legmegfelelőbb módszert ahhoz, hogy BOLDOG lehess!

„Érezhetem magam bűnösnek a múlt miatt, aggódhatok a jövőn, de cselekedni csak a jelenben tudok. A jelen megélésének képessége a testi-lelki egészség döntő momentuma.” (Abraham Maslow)

Nyitvatartás:

Nyitvatartási idő a bejelentkezési igény függvénye. Ha hétköznap nem érsz rá, hétvégén is tudlak fogadni!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek