Kismama és női masszázs, Babamasszázs oktatás

1136 Budapest, Tátra u. 5/B. | +36-30-471-1434 | http://www.boldogkismama.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Anyának lenni mesebeli, de a testet bizony megterheli. :)

Gyere el egy speciális thai kismama masszázsra ha fáj a hátad, derkad, lábad, vagy ha csak szeretnél relaxálni, feltöltődni, a babádra hangolódni. Választhatsz száraz (ruhában végzett) vagy olajos masszázst is. Kizárólag kiváló minőségű, természetes növényi olajokat és bevizsgált, terápiás minőségű illóolajokat használok a masszázshoz. Az illóolajok és a masszázs együttes hatása a gyermekágyi depresszió megelőzésében is nagy segítség lehet. A várandósság alatti túlzott stressz nem csak az anyának, de a magzatnak sem tesz jót, ugyanis a stresszhormonok a babához is eljutnak a véráramon keresztül. Ugyanígy a masszázs során termelődő boldogsághormonokból is jut neki. A thai kismama masszázs lágy simító mozdulatokat használ, így a várandósság alatt is biztonsággal alkalmazható a második trimesztertől. A masszázs a földön történik, oldalt fekvésben illetve ülve, a kismama és a masszőr egy szinten helyezkednek el. A kismama masszázs a szoptatás ideje alatt is javasolt, ilyenkor ugyanis a méregtelenítő, erőteljesebb masszázsok ellenjavalltak, valamint sok szoptató anyának egyébként is kényelmetlen ilyenkor a hason fekvés.

Az aromaterápiás thai női masszázs kitűnő stresszűző. Lelki eredetű betegségeknél is remek kiegészítő terápia lehet. Harmonizálja a hormonrendszer és az idegrendszer működését, továbbá jó hatású az izomfájdalmakra. Kiváló választás babát tervező hölgyeknek a szervezet egyensúlyi állapotának helyreállítására még a várandósság előtt, valamint kisgyerekes, nagy gyerekes anyukáknak egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre, hogy újult erővel vághassanak bele a hétköznapokba.  A masszázs során az illóolaj áldásos hatása fokozottabb, mivel nem csak belélegzed azt, hanem egyúttal a bőrön keresztül felszívódva is bekerül a véráramba.  

A XIII. kerületben a Jászai Mari tér közelében tudlak fogadni masszázsra, vagy Budapesten ingyenesen házhoz is megyek. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Babamasszázs oktatóként is segítem a kisbabás családokat. Ha te is szeretnéd babamasszázzsal kényeztetni gyermeked, szívesen segítek. Tudtad hogy a rendszeresen masszírozott babák kiegyensúlyozottabbak, gyorsabban fejlődnek és jobban alszanak? Ráadásul számos speciális esetben is segíthet a babamasszázs, mint pl. a székrekedés vagy a fogzási fájdalmak. Segít az anya-gyermek kötődés kialakulásában, megerősítésében, sőt a tapasztalatok szerint az anyatej képződést is segíti. A babamasszázs minden fontos szervrendszerre hatással van, segíti az idegrendszer fejlődését, támogatja az immunrendszert. A program része a speciális hasfájás elleni masszázs és a mozgásfejlődést elősegítő gyakorlatok is, valamint elméleti tudást is kapsz a gyakorlati oktatás mellé. Tanulj szakképzett okleveles nemzetközi csecsemőmasszázs oktatótól (CIMI)! További információkért látogasd meg honlapomat! 

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Barsi Anna
Telefon:+36-30-471-1434
Email:anna.barsi@gmail.com
Honlap:http://www.boldogkismama.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.