Molnár M. Beáta Ügyvédi és Mediációs Iroda

1136 Budapest, Pannónia u. 8. 4. em. 2B. | +36-20-669-4052 | http://www.drmolnarbeata.hu
Desktop

Ügyvédi és mediációs (békés konfliktuskezelés) ügyekkel várom Önt irodámban, amennyiben család- vagy örklési jogi ügyben, társasági vagy adójogi ügyben, végrehajtásban, munkaügyi jogvitában illetve egyéb polgárjogi peres, nemperes jogi eljárásban van szüksége segítségre. Mediátorként válóperes, gyermekelhelyezés és tartásdíj ügyekre valamint gazdasági, cégek közötti illetve cégen belüli konfliktuskezelésre szakosodtam. Hívon bizalommal vagy írjon emailt. Minden probléma megoldása az első megtett lépéssel már el is kezdődött! 

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Molnár M. Beáta
Telefon:+36-20-669-4052
Email:office@drmolnarbeata.hu
Honlap:http://www.drmolnarbeata.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek