Otthon Pláza Ingatlaniroda

1131 Budapest, Futár u. 33-35. | +36-30-944-6758 | https://www.otthonplaza.hu/
Desktop

Cégünk az Otthon Pláza 2007 óta működik az ingatlanközvetítő szakmában a XIII. kerületben és környékén. Célunk, hogy ezen a területen színvonalas, minőségi és legfőképp emberközeli szolgáltatást nyújtsunk, hozzájárulva ezzel szakmánk társadalmi elismertségének növeléséhez.

Széles körű, hatékony hirdetéseink és kapcsolataink lehetővé teszik, hogy Eladók és Vevők, Bérbeadók és Bérlők minden igényt kielégítően, egyszerűen és gyorsan egymásra találjanak.

Kollégáink több mint 10 éves szakmai tapasztalatukkal - ügyvédi és hitelügyintézői háttérrel – minden igyekezetükkel azon vannak, hogy Ügyfeleinket átsegítsék az értékesítéssel kapcsolatos összes teendőn, kiutat mutatva az ingatlanjog néha bonyolult útvesztőjéből.

Csapatunk túlélte a 4 évig tartó ingatlanpiaci válságot, és ez idő alatt is változatlanul magas szintű szolgáltatásokkal fogadtuk az Ügyfeleinket.

Munkánkat minden esetben a legjobb tudásunk szerint végezzük - nagy figyelmet fordítva a minőségre - és törekszünk az Otthon Pláza jó hírnevének fenntartására, javítására. Meggyőződésünk, hogy a legjobb reklám az elégedett Ügyfél.

Cégünk felépítésének köszönhetően rugalmasan, könnyedén tudunk igazodni Ügyfeleink kéréseihez és szolgáltatásainkat minden esetben az ő igényeiknek megfelelően alakítjuk.

Hisszük, hogy minden helyzetre van megoldás, és szeretnénk, hogy ezt Ügyfeleink is megtapasztalják.

Ha Ön is eladna, vásárolna, bérbe adna vagy bérelne – akkor forduljon hozzánk bizalommal!

 

Próbáljon ki minket, bízza ránk ingatlanügyeit és legyen Ön is elégedett Ügyfelünk!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Piriczky Ferenc
Telefon:+36-30-944-6758
Email:info@otthonplaza.hu
Honlap:https://www.otthonplaza.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/otthonplaza/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek