Tücsöktanya Családi Játszóház - Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház

1138 Budapest, Dagály u. 15/A. | +36-1-330-5357 | http://www.kult13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretettel várunk minden gyerkőcöt szüleikkel, nagyszüleikkel, barátaikkal hétköznapi és hétvégi programjainkra!

A Tücsöktanyán a játszóház az 5 év alatti apróságokat, a játszóház délelőtti programjai a 3 év alatti csöppségeket és szüleiket, a hétvégi programok pedig a 10 év alatti gyermekeket szólítja meg egy közös, tartalmas, családi együttlétre.

Szeretjük Kő Boldizsár játékait!

A játszóház fő ékessége a Kő Boldizsár képzőművész által tervezett Csodakút bábparaván, ahol a kis vendégek rögtönzött előadásokat tarthatnak. A családok valóban otthon érezhetik itt magukat a gyermekek saját korosztályuknak megfelelő játékokkal játszhatnak, felnőtt kísérőik, szüleik, nagyszüleik lepihenhetnek a babzsákokon a kényelmes fotelekben, vagy akár a szőnyegen hasalva játszhatnak együtt gyermekeikkel.

A Tücsöktanya „meghosszabbítása” a Tücsökkert, szintén egész évben, a játszóház nyitvatartási idejében a Kő Boldizsár által tervezett egyedi tervezésű és építésű hajóhomokozóval, tücsökcsúszdával, hercegnőmadár hintával és még számtalan kerti játékeszközzel várja a kisgyermekes családokat.

Programkínálatunk

A játszóház hétfőtől vasárnapig változatos és színvonalas programokat kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, melyeket megpróbálunk úgy összeállítani, hogy egy-egy alkalommal a hozzánk érkező családok minden tagjának színes és élvezetes időtöltést tudjunk biztosítani!  

Rendszeres programok:

 • játékos angol nyelvű mondókázás
 • fejlesztő torna babáknak és mamáknak
 • mondókázás
 • bábos tornázás
 • Mesekuckó Mariskával
 • Csodakút Babaszínház
 • Tücsöktanya pszichológus - rendszeres egyéni beszélgetések a szülők számára, nevelési problémák megoldásában nyújthatnak segítséget
 • vasárnap délelőtt Varázsnapok, bábelőadásokkal
 • gyermekkoncertek
 • gyermek táncházak
 • Pocaklakóra hangolódó, a gyermeket váró kismamák és kispapák komolyzenével átszőtt foglalkozása (havonta egy szombat)

A hétvégi Varázsnapokon való részvételek alkalmával a gyerekek tücsöktallérokat gyűjthetnek a vendégek, a tallérgyűjtő verseny eredmény hirdetésére egy évben két alkalommal, gyermeknapon és karácsonykor sok-sok ajándék kisorsolásával kerül sor. 

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00
Szombat15.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 13.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:XIII. kerületi kártya

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-330-5357
Email:tucsoktanya@kult13.hu
Honlap:http://www.kult13.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek