Tücsöktanya Családi Játszóház - Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház

1138 Budapest, Dagály u. 15/A. | +36-1-330-5357 | http://www.kult13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretettel várunk minden gyerkőcöt szüleikkel, nagyszüleikkel, barátaikkal hétköznapi és hétvégi programjainkra!

A Tücsöktanyán a játszóház az 5 év alatti apróságokat, a játszóház délelőtti programjai a 3 év alatti csöppségeket és szüleiket, a hétvégi programok pedig a 10 év alatti gyermekeket szólítja meg egy közös, tartalmas, családi együttlétre.

Szeretjük Kő Boldizsár játékait!

A játszóház fő ékessége a Kő Boldizsár képzőművész által tervezett Csodakút bábparaván, ahol a kis vendégek rögtönzött előadásokat tarthatnak. A családok valóban otthon érezhetik itt magukat a gyermekek saját korosztályuknak megfelelő játékokkal játszhatnak, felnőtt kísérőik, szüleik, nagyszüleik lepihenhetnek a babzsákokon a kényelmes fotelekben, vagy akár a szőnyegen hasalva játszhatnak együtt gyermekeikkel.

A Tücsöktanya „meghosszabbítása” a Tücsökkert, szintén egész évben, a játszóház nyitvatartási idejében a Kő Boldizsár által tervezett egyedi tervezésű és építésű hajóhomokozóval, tücsökcsúszdával, hercegnőmadár hintával és még számtalan kerti játékeszközzel várja a kisgyermekes családokat.

Programkínálatunk

A játszóház hétfőtől vasárnapig változatos és színvonalas programokat kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, melyeket megpróbálunk úgy összeállítani, hogy egy-egy alkalommal a hozzánk érkező családok minden tagjának színes és élvezetes időtöltést tudjunk biztosítani!  

Rendszeres programok:

 • játékos angol nyelvű mondókázás
 • fejlesztő torna babáknak és mamáknak
 • mondókázás
 • bábos tornázás
 • Mesekuckó Mariskával
 • Csodakút Babaszínház
 • Tücsöktanya pszichológus - rendszeres egyéni beszélgetések a szülők számára, nevelési problémák megoldásában nyújthatnak segítséget
 • vasárnap délelőtt Varázsnapok, bábelőadásokkal
 • gyermekkoncertek
 • gyermek táncházak
 • Pocaklakóra hangolódó, a gyermeket váró kismamák és kispapák komolyzenével átszőtt foglalkozása (havonta egy szombat)

A hétvégi Varázsnapokon való részvételek alkalmával a gyerekek tücsöktallérokat gyűjthetnek a vendégek, a tallérgyűjtő verseny eredmény hirdetésére egy évben két alkalommal, gyermeknapon és karácsonykor sok-sok ajándék kisorsolásával kerül sor. 

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00
Szombat15.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 13.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:XIII. kerületi kártya

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-330-5357
Email:tucsoktanya@kult13.hu
Honlap:http://www.kult13.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek