Borháló - Újlipót

1133 Budapest, Gogol u. 15/A. | +36-30-841-1960 | http://www.borhalo.com/ujlipot
Desktop

A Gogol u. 15. szám alatt, a Lehel piactól 150 méterre és az Aldi parkolójától 50 méterre hangulatos üzletünkben személyes válogatás alapján több, mint negyven pincészet palackos- és folyóborait kínáljuk az ország történelmi borvidékeiről!

Ha már meguntad a szupermarketek polcai előtt a címkék nézegetését, a legjobb helyen jársz, hogy közelebb kerülj a borászhoz, a szőlőhöz, a napfényhez.

Fáradhatatlanul rójuk Magyarország pincéit és félelmet nem ismerve kóstoljuk végig az összes hordó tartalmát. Tesszük mindezt azért, hogy Neked minden nap a legjobb bor a legjobb áron lehessen az asztalodon, hogy ne kelljen szégyenkezned ha vendégeket hívsz, hogy legyen mivel koccintani az ünnepségeken, hogy a fröccsöd a legjobb legyen az utcában, vagy a forralt boroddal melegítse fel magát a kollégád.

Röviden: nálunk tényleg más a mÉrték.

Kínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy minden tájegység jellegzetes vagy érdekes fajtája megtalálható legyen.

Hisszük, hogy a lényeg magában a borban van, így a palackozást és egyéb körítést elhagyva (maradt a pillepalack és a papírdoboz) elképesztő árakon juthatsz hozzá nagy és kevésbé nagy nevek, de mindenképpen kiváló boraihoz. Ha már sok, legalább legyen jó!

Kár is a szót tovább szaporítani, inkább térj be egyik üzletünkbe és győződj meg magad a minőségről. Reméljük, hamarosan egy pohár mellett folytatjuk...

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 19.00
Kedd11.00 – 19.00
Szerda11.00 – 19.00
Csütörtök11.00 – 20.00
Péntek11.00 – 20.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Borháló kártya
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.