Charles Vögele - Duna Plaza (Bezárt!)

1138 Budapest, Váci út 178. 1. em. | http://www.sempionefashion.com
Desktop

2019. augusztus végén végleg bezárt.

A Charles Vögelénél egyszerűen jól érzi magát az ember. Közel állunk egymáshoz és fontosnak tartjuk a szívélyességen nyugvó, családias légkört. Mindezt nemcsak a dolgozóink értékelik, hanem a vásárlóink is tapasztalják.

A Charles Vögele egy vezető svájci divatcég, amely kiváló minőségű, közepes árkategóriájú termékeket kínál a vásárlóinak. A Charles Vögele az aktuális divatot képviseli, és egyértelműen vásárlóihoz igazítja a kollekciót. Készletünkkel, amelyen belül folyamatosan változnak a hangsúlyok, valamint megnyerő áruprezentációnkkal hozzáértésünkről teszünk tanúbizonyságot.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek