Duna Kerékpárbolt és Szerviz

1137 Budapest, Katona József u. 3. | +36-70-451-5526 | http://www.dunakerekpar.hu
Desktop

Gondod van a bringáddal? Dobd be a Dunába!

Nálunk semmi sem általános! Pontosabban általános a jókedv, a hozzáértés (vagy mellé). Az általánostól eltérően számíthatsz rá, ha benézel a Dunába, hogy minimum 1x nem fogod érteni a srácok, és visszakérdezel bambán, hogy : "Akkor most mi van?" :) ugyanis semmi sem az, aminek látszik!

Nevess velünk, miközben életet lehelünk (vagyis a levegő elosztó és szabályzó készülék) életet lehel a bringádba... :) Kövess minket, mert a Duna mindig jó irányba folyik!

Elsődlegesen CTM Kerékpárok forgalmazásával foglalkozunk. Minden, ami CTM megtalálható nálunk!

Budapest egyik legrégebbi szervizével dicsekedhetünk, mely a régi LUONGO néven kezdte pályafutását, még a 90'-s évek elején.

Télen - nyáron üzemelünk, szabadság nélkül. Télen szinte azonnal, akár aznapi vagy másnapi határidővel tudunk munkát vállani, azomban a tavasz beköszöntével ez az idő akát 2-3 hétre is tolódhat. A jó hírnek és minőségi munkának ez a hátulütője, hogy hozzánk idejében be kell jelenteni a beteg bringákat. Szezonban nálunk az azonnali szerelés "szinte" lehetetlen.

Nem toleráljuk a "sufni tuning" munkákat! Minden esetben felhívjuk a figyelmet arra, hogy olcsóbban megússza a tulajdonos a szerelést, ha szakemberre bízza a feladatot! A baráti szerelgetés szép dolog, csak nem célravezető!

Minden esetben két példányos munkalapon rögzítjük az elvégzendő feladatokat és a felszerelt alkatrészeket, árajánlattal együtt. Ha menet közben valami változik, minden esetben felhívjuk az ügyfelet, hogy mit tapasztaltunk, elvégezzük-e az adott feladatot, vagy cseréljük-e a hibás alkatrészt. Nem minden látszik egyből a munkafelvételkor, ezért fontos, hogy menet közben is tartsuk a kapcsolatot.

Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk, mely a munkalap eredeti példányával és a kapott blokkal együtt érvényesíthető. (Erre nagyon ritkán van szükség, de mivel mi is emberek vagyunk, akár hibázhatunk is)

Minden esetben blokkot / számlát adunk az elvégzett munkákról! Nálunk nem játszik a - "Számla nélkül olcsóbb?" kérdés feltétele... Nem olcsóbb, mert ez az opció nem játszik!!!

Ha csak kérdés, ötletelés esetleg egyedi igény van, szívesen segítünk! Csak úgy beszélgetni is be lehet jönni hozzánk... A hangulat mindig adott!

Szervezünk ingyenes túrákat, részt veszünk versenyeken, melyeken lehet nekünk szurkolni!

Szeretjük nyáridőben a hideg sört és fröccsöt, télen pedig a házi sütit, minden mennyiségben...

A Facebook a mi klubbunk, ahol mindenféle eseményt, ötletelést és aktualitást megosztunk... Kövessétek a Dunát!

 

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 14.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.