Duna Plaza Bevásárlóközpont

1138 Budapest, Váci út 178. | +36-1-465-1666/Információ | http://dunaplaza.hu
Desktop

Mivel várunk a Duna Plazában?

A jellegzetes épületben, 34 000 m2-en számos nemzetközi és magyar kereskedelmi cég képviselteti magát, közel 200 üzlet közül válogathatsz.

Három nagy bérlő mellett 7 termes multiplex mozi vár.

Számos szolgáltató egység, 10 étteremből álló éttermi rész és 1 600 parkolóhely nyújt tökéletes bevásárlási és szórakozási lehetőséget az ide látogatóknak és az egész családnak.

Nyitvatartás:

Üzletek:
Hétfő-Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A nyitva tartási rend üzletenként eltérő lehet. Kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön az egyes üzletek aloldalain, illetve központi információs számunkon: +36/1 465-16-66

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A bevásárlóközpont parkolóházában az első órában és vasárnap a parkolás ingyenes. További részletek: http://dunaplaza.hu/rolunk/parkolas
Egyéb utalványok, kártyák:Duna Plaza Hűségkártya

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-465-1666/Információ
Email:dunaplazasc@klepierre.com
Honlap:http://dunaplaza.hu
Facebook:https://www.facebook.com/dunaplaza
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek