Desktop

Miért álmodtuk meg ezt a vállalkozást? Mert nagyon szeretjük a sört és a sörnél már csak a kézműves sörök a jobbak. Természetes összevetőkből állnak, tartósítószer-mentesek és rengeteg különböző ízben készülnek. Ennek csak a kreatív sörfőzők képzelete szab határt. Egyre több lehetőség van arra, hogy ezeket a kézműves söröket pubokban, éttermekben és szakboltokban meg lehessen kóstolni, esetleg venni egy-egy üveggel, de arra eddig még nem volt példa, hogy frissen, hidegen, a legtökéletesebb formában vihetik haza, és élvezhetik az otthonukban azt az érzést, mintha ott és akkor csapolták volna.

2014 februárjában céget alapítottunk és elhatároztuk, hogy elhozzuk Magyarországra azt az új technológiát, amelynek segítségével, a sör a lehető legfrissebb formájában kerülhet az igényes sörkedvelők asztalára. Csapházunkban hidegen, habmentesen csapoljuk PET palackokba a kézműves sört, hogy otthonában habosan és frissen élvezhesse azt, többszöri felbontás után is.

Kizárólag magyar kézműves sörfőzdék termékeit forgalmazzuk, mert fontosnak tartjuk a kiváló hazai választék megismertetését a fogyasztókkal. Jöjjenek el és próbálják ki Önök is!

Csapház® Csapat

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 22.00
Szombat10.00 – 22.00
Vasárnap10.00 – 20.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Diners Club, American Express, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Lehel piacon 1-1,5 óra ingyenes (naptól függően)
Egyéb utalványok, kártyák:Újpest Kártya esetén hétfőn és kedden 15% kedvezmény, a hét többi napján 5% kedvezmény - Sörpengő (saját Csapház vásárlási utalvány) elérhető

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-193-8831
Email:info@csaphaz.hu
Honlap:http://csaphaz.hu
Facebook:https://www.facebook.com/csaphaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.