Oszd meg másokkal!

Desktop

A Rottex Mintabolt a régi Reno Udvar bejáratánál található, a 1138 Bp. Váci út 168/B szám alatt. A Rottex Mintaboltban megtalálható a Rottex legsikeresebb matracai, kiegészítői is, amit ki is próbálhatnak a kedves érdeklődők. Matrac vásárlás előtt álló vásárlóknak pedig szakkolegáink segítik, hogy számára a legmegfelelőbb árú és konfortérzetű matracban tudjanak aludni az elkövetkező 10-15 évben. A Rottex Mintaboltban megtalálhatók a bonell rugós, zsákrugós, memory, hideghab és a bio matracok, gyerekmatracok is ezzel minden igényt kiszolgálva.

Ha nem tudnak a Mintaboltunkba bejönni és kipróbálni a terméket, akkor a webáruházunkban is van lehetőség a matracok és egyéb kiegészítők megvételére. A webáruházunkban történő vásárlás esetén a szállítás ingyenes Magyarország egész területén. Megrendelés esetén a szállítási határidő 2-4 hét. A matracok és a kiegészítők megérkezését követően telefonon egyeztetjük a szállítási időpontot.

Nyitvatartás:

Hétfő10.30 – 18.30
Kedd10.30 – 18.30
Szerda10.30 – 18.30
Csütörtök10.30 – 18.30
Péntek10.30 – 18.30
Szombat10.30 – 14.30

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A bevásárlóudvarban a parkolás az első másfél órában és vasárnap ingyenes.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.