Desktop

A Tiger egy dán design üzlet, amely vicces, folyamatosan változó választékából, saját tervezésű termékeket kínál, meglepően elérhető árakon.

Küldetésünk, hogy vásárlóinknak stílusos termékeket kínáljunk, szórakoztató és kellemes környezetben. Mi különbözünk a többi üzlethálózattól.

Nem szórakozunk árainkkal, mindent a lehető legolcsóbban kínálunk, így Te is gazdagnak érezheted magad.

A Tiger egy olyan vegyeskereskedés, mely fűszerezve van a trendi és innovatív design nyerő kombinációjával, gyakran mosolyt csal a vásárlók arcára. Szakterületünk a kiváló minőségű, kivételes értékű tárgyak, amelyek hasznosak, szórakoztatóak, dekoratívak és kreativitásra ösztönöznek. Nálunk széles választék vár lakberendezési, konyhai, irodai, játék és hobby termékekből.

A Tigernél szeretjük meglepni vásárlóinkat, tisztán érthető, egyszerű árainkkal. Dizájnos kialakítású üzleteinkben szeretettel látjuk, ahol a kellemes időtöltés mellett reményeink szerint új dolgok kipróbálására ösztönzünk mindenkit, és élmény lesz a vásárlás.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 21.00
Kedd10.00 – 21.00
Szerda10.00 – 21.00
Csütörtök10.00 – 21.00
Péntek10.00 – 21.00
Szombat10.00 – 21.00
Vasárnap10.00 – 19.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes, utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A bevásárlóközpont parkolóházában az első órában és vasárnap a parkolás ingyenes. További részletek: http://dunaplaza.hu/rolunk/parkolas
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.