Változik az M3-as metrópótló megállási rendje az Árpád hídnál

Oszd meg másokkal!

Desktop

Október 19-étől, péntektől várhatóan november 5-éig a Váci út és Róbert Károly körút csomópontban közmű-rekonstrukciós munkálatok miatt a Váci úton, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság előtt, északi irányban a felüljáró melletti belső forgalmi sávot lezárják.

A munkálatok miatt a Róbert Károly körútról az Árpád híd felől a Váci útra északi irányba, balra kanyarodó két sávból a belső forgalmi sávot lezárják.

Az M3-as és az M3A metrópótló, valamint a 950-es és 950A autóbusz Újpest, illetve Rákospalota irányú Árpád híd megállóhelyét északi irányba 80 méterrel előrébb helyezik, a gépkocsi kihajtó után.

A 115 autóbusz az Árpád híd csomópontban a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság előtt lévő megállóját a munkálatok idején ideiglenesen nem érinti - írja a  BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek