Jómódú ingatlanos az Árpád hídról a Dunába ugró férfi

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: BKK)

Öngyilkossági szándékkal ugorhatott a fagyos Dunába az Árpád híd közepéről egy 48 éves férfi kedden. Csodával határos módon túlélte az esetet, gond nélkül kiúszott a Margitsziget pesti oldalára. Mire a mentők odaértek, András már a parton volt, ahol megvizsgálták, majd stabil állapotban betették a mentőautóba és a Honvédkórházba vitték - írja a Bors.

A Bors információi szerint a középkorú férfi Budapest egyik elit negyedében él, teljesen egyedül. Egy társasház legfelső emeletének több mint száz négyzetméteres lakásában lakik már több évtizede. Nagyon zárkózott, magányosférfi.

A testvére is a házban lakott, de már elköltözött egy ideje a családjával. Mindkettejüknek a dúsgazdag szülők vették a lakást, akik Amerikából támogatják őket – mondta a Borsnak egy szomszéd. Az interneten az áll, hogy a férfi ingatlanközvetítőként dolgozik.

Elképzelhető, hogy a rendőrségtől bírságot is kaphat: a KRESZ szabályai szerint szigorúan tilos megállni hídon, így ez közlekedési szabálysértésnek minősül, amiért akár 150 ezer forintos bírságot is kaphat, ha feljelentést tettek ellene.

A Bors információi szerint a helyszínen nem intézkedtek a férfival szemben, kocsiját viszont egy XVI. kerületi telephelyre szállították.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?