Kínai delegáció jön, forgalomkorlátozás lesz a rakparton (is)

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)

Delegáció érkezése miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz május 21. és május 23. között Budapesten, többek között a XIII. kerületben is.

Május 21-én 14 órától 23 óráig a Carl Lutz rakparton a Jászai Mari tér észak-dél lehajtója között tilos a megállás - írja a police.hu. 

Emellett tilos lesz megállni:

  • május 21-én 8 órától május 23-án 23 óráig az V. kerületben az Apáczai Csere János utca mindkét oldalán az Eötvös tér és a Wekerle Sándor utca illetve a Vigadó utca és a Deák Ferenc utca között,
  • május 22-én 6 órától 12 óráig a XV. kerületben a Neptun utca mindkét oldalán a Drégelyvár utca és az iskola között,
  • május 22-én 12 órától 18 óráig, május 23-án 12 órától 17 óráig az I. kerületben a Szent György utca mindkét oldalán és a Szent György téren,
  • május 22-én 12 órától 22 óráig az V. kerületben a Szalay utca mindkét oldalán a Honvéd utca és a Kossuth Lajos tér között,
  • május 23-án 6 órától 12 óráig a VIII. kerületben a Korányi Sándor utca mindkét oldalán az Üllői út és a Ludovika tér bejárata között és a Ludovika téren a Természettudományi Múzeum előtt.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek