Egy fiatal nő azt állítja, spermát spricceltek rá a 4-es 6-oson

Desktop
Illusztráció (forrás: MTI / Bruzák Noémi)

"EGY BETEG, ABERRÁLT, EMBERNEK NEM NEVEZHETŐ LÉNY AZ ONDÓJÁT RÁM FRÖCSKÖLTE EGY FECSKENDŐBŐL FÉNYES NAPPAL A 4-6-OS VILLAMOSON. HOVA SÜLLYEDÜNK MÉG?” - írta egy fiatal lány a Facebook-oldalára. 

"Leszállás közben csinálta, amikor háttal voltam neki. Le­üvöltöttem a fejét, amikor észrevettem, erre csak hebegett-habogott, hogy miről beszélek, ő nem csinált semmit" - mondta a lány a Borsnak. A lány annyit mondott még a bulvárlapnak, hogy nem voltak sokan a járaton, ő állt, a "támadó" pedig 170 centi magas lehetett, és terepmintás pulcsiban volt.

A lány bejegyzésére sok reakció érkezett, a legtöbben azt kérdezték, hogy honnan tudja, hogy valójában mivel fröcskölték le. Erre ez volt a válasz: "Most erre Mit mondjak?! Láttam már párszor…"

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek