Megváltozik a forgalmi rend több jobbkezes utcában!

Desktop
(forrás: XIII. Kerületi Közszolgáltató)

Több jobbkezes angyalföldi utca forgalmi rendjét átalakítja az önkormányzat a balesetek elkerülése érdekében.

Július 22-től az alábbi változásokra számítsatok:

  • Védett út lesz a Forgách utca a Teve utca és a Lomb utcai kereszteződésében, a Fáy utca a Hajdú utcai kereszteződésben, illetve a Frangepán utca a Csizma utca, Üteg utca és a Hajdú utcai kereszteződésben.
  • Korábban több baleset történt a Pap Károly utca Petneházy utca kereszteződésében, mert a lámpás irányítást éjjel kikapcsolták és így a Petneházy utcának lett előnye. A Pap Károly utca jóval szélesebb, ezért azt gondolták az itt közlekedők, hogy előnyt élveznek. A módosítás utáni forgalmi rend igazodik ehhez, így a Pap Károly utcán közlekedőknek lesz előnyük. A Fáy utca Csizma utca és Béke utca közötti szakasza pedig kétirányúvá vált.
  • Új parkolási rend lesz kialakítva a Bessenyei utca Kárpát utca és Pannónia utca közti szakaszán a Bessenyei utca felújítását követően. A parkolóhelyekre ferdén, tolatva kell majd beállni. Ennek oka, hogy az egyirányú úton rövidesen lehetővé válik az ellenirányú kerékpáros közlekedés, így a kiállásnál előre felé halad az elinduló jármű, hogy a kerékpárosokat jobban észlelni lehessen - írja a kerületi közszolgáltató.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek