Tárolóvágányra húzták a vonatot, gyalogolhattak az utasok, köztük terhes és kisgyerekes anyukák

Desktop
(fotó: Wikipedia)

Melléksínre húztak ki egy utasokkal teli vonatot kedd reggel: az utasok, köztük terhes és kisgyerekes anyukák, gyalogolhattak vissza a Nyugati pályaudvarra. Ráadásul nemrégiben is történt egy ehhez hasonló eset - írja a 24.hu.

A MÁV felmentette vezetői tisztségéből a Nyugati pályaudvar csomópontvezetőjét téves utastájékoztatás miatt.

A 16-os számú vágányon tartózkodó vonatra 40-50 utas felszállt, amit azonban egy tárolóvágányra húztak ki. A hangos utastájékoztatásban bemondták, hogy a vonat nem fog közlekedni, de a vágány végén található kijelzőn a járat adatai induló vonatként jelentek meg. Ezért hitték az utasok azt, hogy a vonat elindul Monor felé.

Az emberek a tárolóvágányon leszálltak a vonatról, és  a pályaudvarra gyalogosan visszaindultak két vasútőr kíséretével, akik figyeltek az utasok biztonságára. A vasúttársaság ezúton is kéri utasai elnézését - írja a lap.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek