Megújultak a XIII. kerületi táborok

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ó, IÓ, CIÓ, ÁCIÓ, KÁCIÓ, AKÁCIÓ…INDUL A VAKÁCIÓ A XIII. KERÜLETBEN!!!!

A XIII. Kerületi Önkormányzat és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divíziója idén 3 megújuló táborral várja azokat a táborozni vágyó gyermekeket, akik élményekkel teli, tartalmas szünidőre vágynak. Annak érdekében, hogy a gyermekek komfortosabb, szebb, biztonságosabb és modernebb környezetben tölthessék idejüket, a táborok külső- és belső megújuláson estek át.

A Velencei Gyermektáborban új kalózos játszótér, felújított ping-pong asztalok és megújult szaletli várja a kerületi iskolák csoportjait.

A Népszigeti Gyermektáborban több év után újra szervezünk saját tábort, idén az egészséges életmód jegyében, Öko-Sziget néven 8-13 éves gyermekeknek, július 25. és augusztus 29. között, heti turnusokban. A résztvevőket olyan „zöld” programok várják, mint kertészkedés, növényültetés és -gondozás, és háztáji állatokkal való ismerkedés. Annak érdekében, hogy a tábor elindulhasson, nagyszabású kertrendezés történt a tábor területén. Érdemes figyelni a kerületi fórumokat, hiszen a jelentkezés hamarosan indul.

A Margitszigeti Petőfi Sándor Napközis Tábor is újdonságokkal várja az érdeklődőket 2016-tól. A Vakáció-sziget nevet viselő nyári napközis tábor június 20.- augusztus 26. között minden hétköznap várja a táborozni vágyó 6-12 év közötti gyermeket. A Vakáció-sziget tábor különlegessége – a gyönyörű környezet mellett – a három, párhuzamosan működő tematikus táborrész (Színház az egész világ!, Örökmozgók, Kreatív-sziget), amelyek a gyerekek egyéniségére vannak alakítva. Az új koncepció mellett megújuló környezet is várja a jelentkezőket. Modernizálják az ülőpadokat, a 240 fős szabadtéri színpad nézőterét és a színpad melletti szociális blokkot is. Korszerűsítették továbbá a játszóteret, a csúszdákat, a homokozót és a mászókákat is. Parkosították a tábor kertjét, annak érdekében, hogy a gyermekek festői környezetben évezhessék a nyarat. Akkor sem kell megijedni, ha az idő esőre áll, a tábor hatalmas ebédlőjében mozizással tölthetik el a gyerekek az esős perceket.

A XIII. kerületi táborok megszervezésénél a SKult13 Divízió különösen figyelt arra, hogy mindenki az érdeklődési köréhez illő programot tudjon választani. Egyes táborok akár 99%-os szociális kedvezménnyel és XIII. Kerületi Kártyás kedvezménnyel is igénybe vehetőek. További információ: www.skult13.hu

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek