Drágábban strandolhatunk Budapesten, mint tavaly – FRISSÍTVE!

Desktop
A Pünkösdfürdői strand (Fotó: punkosdfurdo.hu)
A Pünkösdfürdői strand (Fotó: punkosdfurdo.hu)

Minden második budapesti fürdőben 100-200 forinttal drágultak a napi belépők, és már nem minden helyen adnak kedvezményt a családoknak – derült ki a 168 óra cikkéből.

A pénzcentrum.hu szerint akár napi húszezer forintba is kerülhet egy négytagú családnak a strandolás a fővárosban. Azokon a helyeken, ahol megmaradtak a kedvezmények, ott akár ezreket is lehet spórolni a lap szerint.

A legnagyobb drágulást (200 forintosat) a Paskál Strandon tapasztaltuk a hétvégén, mivel ott több újítást is végrehajtottak idén

  • különválasztották az úszó- és a strandmedencét
  • teljes térkő burkolás csere volt
  • füvesítés történt
  • egy új strandröplabda pálya épült

A Rómain, a pünkösdfürdői és a csillaghegyi strandon is emelkedtek a jegyárak, mindhárom helyen 100 forinttal.

Az RTL híradója arról számolt be, hogy tavaly hiába volt a Palatinus a legdrágább hely, mégis ide mentek a legtöbben.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. vezérigazgatójától, Szőke Lászlótól megtudtuk, hogy új beruházásként hamarosan átadják az egész évben nyitva tartó fürdőegységet is, ami tovább drágíthatja a jegyeket amellett, hogy a szolgáltatások bővülnek.

A 168 óra cikkében nem jelent meg az a fontos infó, hogy a Dagályban és a Palatinuson nem voltr áremelés, és arról sem, hogy a Budapest Gyógyfürdői Zrt által üzemeltetett Csillaghegyi a város legkedvezőbb árú strandja.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek