Az erőművek működését mutatják meg az angyalföldi iskolában a hétvégén

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat idén április 21-22. között hirdeti meg a “A fizika mindenkié 3.0” országos rendezvényét. A rendezvény célja, hogy minden korosztály számára megmutassa a természettudományok szépségét, sokszínűségét.

"Meggyőződésünk, hogy a természettudományok felfedezését nem elég elég korán kezdeni. A kíváncsiság,  a felfedezni vágyás már a kisiskolában elkezdődik, hogy aztán nap mint nap újabb információkkal épüljön az a tudáshalmaz, amely biztos alapokat nyújt a jövő generációjának.

Nekünk, fizikusoknak és fizikatanároknak, a fizikával hivatásszerűen foglalkozóknak mindenképpen az a feladatunk, hogy kíváncsiságot ébresszünk és minél szilárdabb alapot hozzunk létre a tudás és megértés kockáiból.

A rengeteg beszámoló és hozzájuk csatolt fotó bizonyítja, hogy a fizika ténylegesen Mindenkié" - írják az ajánlóban.

A programok között kerületi helyszínt is találunk: a BMSZ Verebély László Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (Üteg utca 15.) április 21-én 13.30-tól bemutatja az érdeklődőknek, hogyan működik egy erőmű. Az erőművek villamos berendezéseivel lehet megismerkedni a programon és kipróbálni a kezelésüket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek