Tömeg és káosz az angyalföldi moziban: nem volt hosszabbító a laptophoz, így nem tudták időben beengedni a nézőket a Star Wars vetítésére

Oszd meg másokkal!

Desktop
Hosszú sor alakult ki a mozi előtt estére (fotó: ittlakunk.hu)

Óriási káoszba fulladt szerda este a Star Wars premierjének vetítése a Duna Pláza mozijában elképesztően banális okok miatt.

Mivel a filmre a jegyeket a nézők többnyire elővételben, online vásárolták meg, ezért a kinyomtatott jegyek beolvasásához számítógépre volt szükség. Igen ám, csakhogy a mozi profi vezetése arra nem gondolt, hogy elég sok nézőre kell számítaniuk az este során, így mindössze egy lapotopon akarták megoldani a beléptetést. Persze percek alatt hatalmas sor alakult ki fél 8-ra, az esti vetítések idejére.

Több néző is szóvá tette, hogy le fogja késni az előadást, ha ilyen lassan jutnak be. Erre sikerült még egy laptopot szerezniük a beléptetéshez. Igen ám, de a géphez nem volt hosszabbító, az adapter pedig nem működött, így nem tudták azt elindítani. 

Maradt a káosz, egymás hegyén-hátán próbáltak a nézők időben bejutni a moziba. A vezető nem tudott megoldást találni, ellenben azt hangoztatta folyamatosan, hogy nem ő a felelős azért, ha lekésik a vetítést.

Ráadásul a mozi még az ingyenes parkolást is érdekesen oldotta meg: 3 órára biztosítja ezt a lehetőséget, miközben fél óra sem volt elég a nézők beengedéséhez, így késve kezdték a filmet vetíteni, ezért a 3 órán belüli ingyenes parkolásra esélye sem volt senkinek. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?