Kezdődik a házasság hete, a kerületben is lesz program

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció

Vasárnap kezdődik a házasság hete; több mint 300 programmal irányítják rá a figyelmet a házasság, a család fontosságára.

2016-ban húszéves, csökkenő házasságkötési trend dőlt meg azzal, hogy nagyjából ötvenezer pár kötött házasságot, és ez a szám 2017-ben sem csökkent.

A kerületben is lesz program: a Cosmic Latte Szalonirodában (Hegedűs Gyula utca 63.) február 15-én 18 órától Iskolai konfliktusok és a mediáció címen rendeznek előadást. Aáry-Tamás Lajos oktatási jogok biztosa segítségével az iskolai konfliktusok, az iskolai mediáció témakörét járják körül. A részvétel minden résztvevő részére regisztrációhoz kötött. A belépő ára: 3500 forint.

A házasság hetének programjairól részletesen is olvashattok a rendezvény oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek